Vaak gestelde vragen over online geld verdienen

Vraag en antwoord over geld verdienen met spaarprogramma's.

Is het echt allemaal gratis?

Jazeker. Het aanmelden bij een spaarprogramma is gratis en vrijblijvend. Je kunt je altijd weer gratis en zonder opgaaf van reden afmelden bij een spaarprogramma.

Is het betrouwbaar?

Ja, alle spaarprogramma's die wij vermelden zijn door ons getest. Het verdiende geld wordt door deze spaarprogramma's netjes overgemaakt.

Hoeveel kan ik verdienen?

De hoeveelheid geld die u kunt verdienen hangt af van de energie die u erin stopt. Ben u zeer actief, dan kunt u wel tot 100 euro per maand verdienen. Dat is een mooie hoeveelheid extra zakgeld!

Bent u niet tevreden met de hoeveelheid geld dat het oplevert? Dan kunt u zich natuurlijk bij nog meer spaarprogramma's aanmelden. Het is echter niet toegestaan/mogelijk om uzelf meerdere malen aan te melden bij hetzelfde spaarprogramma.

Hoe kan ik het meeste verdienen?

Zorg dat u zichzelf bij zoveel mogelijk spaarprogramma's aanmeldt. En lees alle e-mails die u ontvangt en klik op zoveel mogelijk linkjes in die e-mails. Probeer zo veel mogelijk vrienden/familieleden lid te maken via uw referral-link.

Is het veilig?

Ja. U zult geen e-mails met virussen of spyware ontvangen. Mocht u ooit een email ontvangen dat u niet vertrouwt, dan kunt u dat bericht gerust weggooien. Het bankrekeningnummer dat u bij een spaarprogramma opgeeft voor de uitbetaling wordt alleen voor dat doel gebruikt.

Wanneer word ik uitbetaald?

Bij de meeste spaarprogramma's kunt pas een uitbetaling starten als u een hoeveelheid punten heeft verzameld die overeenkomt met ongeveer 10 euro. Als u een uitbetaling heeft aangevraagd kan het tot enkele weken duren voordat het geld op uw rekening staat.

Wat is een referral?

Een referral betekent dat u iemand anders lid maakt van een spaarprogramma. U krijgt hiervoor meestal een vergoeding van 1 a 2 euro. Hiermee kunt u dus snel sparen.

U maakt iemand lid als hij/zij op uw persoonlijke referral-link klikt en vervolgens aanmeld bij het betreffende spaarprogramma. Een persoonlijke referral-link vindt u op de website van het spaarprogramma.

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Bij de meeste spaarprogramma's worden er een paar persoonlijke vragen gesteld.

Uw antwoorden op deze vragen worden gebruikt om u gerichte reclamemails te sturen. Een adverteerder wilt vaak een bepaalde groep mensen aanspreken met zijn reclame. De adverteerder gebruikt spaarprogramma's om deze reclame te versturen.

Wat als ik wil stoppen?

Het is altijd mogelijk dat je niet meer wilt sparen. Dan kun je je altijd weer kosteloos afmelden. Hoe je moet afmelden kun je vinden op de site van het spaarprogramma waaraan je meedoet.


Meld je aan bij een spaarprogramma: NuCash Euroclix Goudmails Moneymiljonair Sneleuro Geldrace