Tip! Gratis geld verdienen op internet? Dat kan iedereen!

Overal korting met de Scoupy app

Tags: , , , ,

3 reacties


Wil je altijd kortingsbonnen bij de hand hebben om zo veel mogelijk korting te krijgen? Download dan Scoupy voor jouw smartphone.

Wat is SCOUPY?

Scoupy is een digitaal kortingsbonnenboekje voor de iPhone of Android smartphones. Met de gratis Scoupy App beschik je altijd over kortingsbonnen voor een breed assortiment aan restaurants, winkels en andere zaken.

Het praktische nut van Scoupy is dat dat je nooit van tevoren op zoek hoeft naar een kortingscoupon. Je kunt spontaan een restaurant bezoeken, een winkel binnenstappen of iets anders leuks doen – bijvoorbeeld een massage – en toch korting ontvangen.

De Scoupy kortings App voor jouw smartphone

Scoupy gebruikt de GPS van je smartphone om te zoeken naar korting bij jou in de buurt. Daarmee mis je nooit een leuk voordeel!

Waar kan ik het gebruiken?

Scoupy heeft een een groot aantal kortingsbonnen, waaronder coupons voor Subway, MacDonalds, V&D, Hunkemöller, en diverse juweliers, kappers, kledingwinkels, restaurants en meer.

Hoe kom ik aan de App?

Je kunt de Scoupy App gratis downloaden voor iOS en Android. Je kunt ook kijken op scoupy.nl voor meer informatie, maar ook voor online kortingscodes!
advertentie

3 reacties op “Overal korting met de Scoupy app”


 1. Rick zei op 25 maart 2013 om 14:32:

  Handige app! Hopelijk komen er snel meer kortingsbonnen bij.


 2. Lisa94 zei op 26 maart 2013 om 15:51:

  kan ik mooi gebruiken op me nieuwe iphone :)


 3. Laura zei op 30 augustus 2013 om 12:42:

  Verbazingwekkende ontwikkeling, dit is echt een handige app, waar je ook bent u kunt eenvoudig controleren of er een goede deal te krijgen, en bovendien het zal ook verbeteren opbrengsten lokale winkeliers.
  [Bewerkt]Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: NuCash Euroclix Goudmails Moneymiljonair Sneleuro Geldrace