Tip! Gratis geld verdienen op internet? Dat kan iedereen!

Gratis boeken downloaden op internet

Tags: , , ,

geen reacties


Boeken zijn over het algemeen erg duur. Je vraagt je altijd af waarom een bundel papier zoveel geld moet kosten. Maar zelfs betaalde elektronische boeken zijn nog aan de dure kant. Gelukkig kan het goedkoper.

Gratis boeken

Op internet zijn talloze website te vinden waar je gratis elektronische boeken (e-books) kunt downloaden. Deze boeken zijn vaak in het PDF formaat, die op bijna alle computers geopend kunnen worden.

Enkele van deze websites zijn:

Veel van deze websites kunnen de boeken gratis aanbieden, omdat er advertenties zijn verwerkt op enkele pagina’s. Zelf heb je hier niet zoveel last van, maar je merkt het wel in je portemonnee.

Boeken lezen

Je kunt deze boeken lezen op je computerscherm door de PDF-bestanden te openen met bijvoorbeeld Adobe Reader (gratis). Lezen op een computerscherm is echter niet zo prettig. Je krijgt dan namelijk snel last van vermoeide ogen.

Prettiger leest het op een zogenaamde e-reader. Deze heeft een speciaal scherm, dat gemakkelijker te lezen is. Bovendien gebruikt zo’n e-reader bijna geen accu/batterij. Momenteel heeft Dixons een mooie e-reader als aanbieding. Je kunt Air Miles inwisselen voor extra korting.
advertentie


Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: NuCash Euroclix Goudmails Moneymiljonair Sneleuro Geldrace