Tip! Gratis geld verdienen op internet? Dat kan iedereen!

Goedkope en stijlvolle iPad stand voor maar 5 euro

Tags: , , ,

geen reacties


Heb je net een mooie Apple iPad kunnen aanschaffen, en ben je op zoek naar een stand om hem neer te kunnen zetten? Deze houten stand is een ideale oplossing.

Met een iPad stand kun je de iPad eenvoudig rechtop zetten, zodat het makkelijk wordt om een film te kijken, of lang achter het apparaat te werken. De iPad is namelijk niet heel licht, waardoor lang gebruik vermoeiend kan zijn.

Een stand kun je ook gebruiken om de iPad te laten fungeren als een fotolijstje. Zo staat je iPad mooi rechtop en stabiel.

Mooie iPad stand

De houden iPad stand is een handgemaakt product

De houten iPad stand is een mooie en goedkope oplossing. Hij is er namelijk al vanaf 5 euro. Deze handgemaakte stands zijn ideaal om jouw iPad mooi te tonen of op te bergen.

Er is ook een mooiere versie van 8 euro. Deze ziet er net wat luxer uit, en is ook geschikt voor je iPhone.

Andere iPad stands en docks

Natuurlijk zijn er ook andere stands en docks om je iPad mee op te laden. Je kunt er veel vinden op iPad-Center.nl Natuurlijk levert een rondje zoeken op Google ook veel resultaten op.
advertentie


Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: NuCash Euroclix Goudmails Moneymiljonair Sneleuro Geldrace