Tip! Gratis geld verdienen op internet? Dat kan iedereen!

Goedkoop bellen voor studenten bij vodafone

Tags: , , , , , ,

geen reacties


Als student is het leven al duur genoeg. Gelukkig zijn er voor studenten vaak speciale aanbiedingen. Zo ook bij Vodafone. Profiteer snel van deze aanbieding!

Studentenkorting

Vodafone heeft speciale aanbiedingen voor studenten. Met deze aanbiedingen kun je een hoop geld besparen op je telefoonrekening.

Er zijn verschillende toestellen beschikbaar, zoals enkele smartphones van Samsung of een Blackberry. Deze toestellen zijn te krijgen met of zonder onbeperkt internet.

Daarnaast zijn er ook sim-only abonnementen te krijgen, voor als je al een toestel hebt. Deze abonnementen zijn zeer goedkoop. Bijvoorbeeld 300 minuten/sms voor maar 12,95 euro!

Wat moet ik doen?

Om te profiteren van deze aanbiedingen hoef je niet veel te doen. Het enige dat je hoeft te doen is naar de studentenpagina van Vodafone te gaan en je bestelling te plaatsen. Je maakt dan automatisch gebruik van de studentenkorting.
advertentie


Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: NuCash Euroclix Goudmails Moneymiljonair Sneleuro Geldrace